Törnströmska gymnasiet sjuder av spännande aktiviteter med teori och praktik i en kreativ blandning. Programmens olika karaktär ger oändliga möjligheter till samarbete över programgränserna.

På skolan råder ett öppet och engagerat arbetsklimat och vi trivs med varandra. Vi utvärderar vår verksamhet kontinuerligt och följer på så vis upp våra resultat gentemot mål och styrdokument.

Vi arbetar aktivt med de demokratiska värdena. Det ställer också krav på dig som studerar hos oss. Vi förväntar oss att varje elev följer sitt schema, kommer i tid, har rätt saker med sig och alltid gör sitt bästa.

När vi alla respekterar varandra så finns goda förutsättningar till en givande och rolig gymnasietid som på bästa sätt förbereder dig på den framtid du önskar.

I huset finns bibliotek, lunchrestaurang och elevcafé samt gott om övriga elevutrymmen.

Törnströmska gymnasiet

Östra Köpmansgatan 10