Ung glad kvinna i brun tröja mot orange bakgrund pekar åt sidan med båda händerna

Gör skillnad för någon annan. Bli lärare i Karlskrona!

Ett jobb i förskolan och skolan i Karlskrona kommun är ett framtidsyrke. Det behövs många engagerade lärare till både förskola, grundskola och gymnasium. Du kan bland annat jobba som förskollärare, barnskötare, lärare, fritidspedagog, elevassistent och specialpedagog.

Skapa framtidens skola

Har du förmågan att tänka helhet och våga pröva nytt tillsammans med barn, elever och kollegor är du välkommen att vara med och skapa framtidens skola tillsammans med oss.

Utmanande lärande

Samtliga verksamheter jobbar enligt förhållningssättet Utmanande lärande och som lärare får du utbildning och handledning i det arbetssättet. Du har också möjlighet att bli ambassadör för Utmanande lärande och vi erbjuder även tillsvidareuppdrag som förstelärare.

Internationella samarbeten

Flera verksamheter jobbar med internationalisering och har ett aktivt och brett samarbete med skolor i andra länder. Vi har också en internationell grundskola med IB-inriktning där undervisningen följer en internationell läroplan och all undervisning bedrivs på engelska.

Karriärutveckling och förmåner

Som lärare i Karlskrona kommun får du en trygg anställning med möjlighet att utvecklas i verksamheter som växer. Vi erbjuder flera möjligheter till karriärvägar och även fritidsstudiestöd för att stödja egna studier och kompetensutveckling.

Vi erbjuder också verksamhetsintegrerad utbildning i samarbete med Linnéuniversitetet.

Självklart har du även tillgång till alla övriga förmåner som kommunen som arbetsgivare erbjuder dig.