Allmänhetens åkning

För att minska smittspridningen av coronavirus har Karlskrona kommun stängt de kommunala idrottsanläggningarna för allmänheten. Detta gör att allmänhetens åkning är inställd tills vidare.

Mer information finns på karlskrona.se/corona

Öppettiderna uppdateras på sidan när situationen förändras på så sätt att det blir möjligt att ha öppet för allmänhetens åkning igen.

 

Att tänka på

På tider när det är klubba och puck är det bara små ishockeymål som får användas.

Hjälm är obligatorisk för dig som är på isen. Tyvärr kan vi inte låna ut hjälmar eller skridskor.

Under helgerna finns det inte några omklädningsrum att tillgå för dig som ska åka skridskor utan ombyten kan göras på bänkarna i B-hallen. 

Vid arrangemang ställs allmänhetens åkning in.

Kontakt

Om du har frågor om allmänhetens åkning kan du kontakta vaktmästeriet på telefon 0709-30 30 99. 

Om ishallarna

De båda isytorna har full matchstorlek.  I den stora hallen bedriver Karlskrona Hockeyklubb och Örlogsstaden Admirals sin verksamhet. Den mindre hallen använder Karlskrona curlingklubb och Karlskrona Allmänna Skridskoklubb (KASK).

En fallskyddsanläggning bestående av en skena och fyra selar finns i hallen för konståkningens träning och för att göra hallen mer tillgänglig.

På läktarna finns plats för 5 050 åskådare. Ishallarna och deras omklädningsrum används även för konserter och andra stora evenemang. Hjärtstartare finns i ishallens cafeteria och i ishallens vaktmästeri.