För att logga in på Mina sidor krävs att du har e-legitimation.

Spara till Mina sidor

Du kan spara ett pågående ärende genom att klicka på "Spara" i en tjänst. När du vill fortsätta med ditt ärende loggar du in på Mina sidor och fortsätter fylla i uppgifterna i tjänsten.

Logga in på Mina sidor

Tjänster för barnomsorg, bibliotek med flera

Flera av de tjänster som redan finns är äldre och kan därför inte visas i Mina sidor, eller så finns särskilda sidor för just de tjänsterna. Som exempel kan barnomsorgens och bibliotekens tjänster nämnas.

Logga in till barnomsorgens webbtjänst

Logga in till biblioteket

Parkera i Karlskrona

Alla självservicetjänster

Fler självservicetjänster

Karlskrona kommun jobbar aktivt för att förbättra servicen och kommer de närmaste åren att öka antalet självservicetjänster kraftigt.

På sikt ska alla självservicetjänster i kommunen gå att nå från Mina sidor.

Logga in

 • Så loggar du in

  För att använda denna tjänst behöver du identifiera dig med e-legitimation, till exempel mobilt bankID. Du skaffar e-legitimation från din bank eller från Telia.

  Läs mer på www.bankid.com

  Du kan spara ett pågående ärende genom att klicka på ”Spara” i tjänsten. När du vill fortsätta med ditt ärende loggar du in på Mina sidor och fortsätter fylla i uppgifterna i tjänsten. För att logga in på Mina sidor krävs att du har e-legitimation.

  Till Mina sidor

 • Om dina personuppgifter

  När ditt ärende handläggs behandlas dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen, även kallad GDPR (General Data Protection Regulation).

  Inlämnade uppgifter är allmän handling och kan lämnas ut i enlighet med offentlighetsprincipen. Detta gäller inte om ditt ärende är sekretessbelagt enligt offentlighets- och sekretesslagen.

  Läs mer om hur personuppgifter behandlas av Karlskrona kommun

Logga in på Mina sidor