För att logga in på Mina sidor krävs att du har e-legitimation.

Spara till Mina sidor

Du kan spara ett pågående ärende genom att klicka på "Spara" i en tjänst. När du vill fortsätta med ditt ärende loggar du in på Mina sidor och fortsätter fylla i uppgifterna i tjänsten.

Tjänster för barnomsorg, bibliotek med flera

Flera av de tjänster som redan finns är äldre och kan därför inte visas i Mina sidor, eller så finns särskilda sidor för just de tjänsterna. Som exempel kan barnomsorgens och bibliotekens tjänster nämnas.

Logga in till barnomsorgens webbtjänst

Logga in till biblioteket

Alla självservicetjänster

Fler självservicetjänster

Karlskrona kommun jobbar aktivt för att förbättra servicen och kommer de närmaste åren att öka antalet självservicetjänster kraftigt.

På sikt ska alla självservicetjänster i kommunen gå att nå från Mina sidor.

 • Så loggar du in

  För att använda denna tjänst behöver du identifiera dig med e-legitimation, till exempel mobilt bankID. Du skaffar e-legitimation från din bank eller från Telia.

  Läs mer på www.bankid.com

  Du kan spara ett pågående ärende genom att klicka på ”Spara” i tjänsten. När du vill fortsätta med ditt ärende loggar du in på Mina sidor och fortsätter fylla i uppgifterna i tjänsten. För att logga in på Mina sidor krävs att du har e-legitimation.

  Till Mina sidor

 • Om dina personuppgifter

  När ditt ärende handläggs behandlas dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen, även kallad GDPR (General Data Protection Regulation).

  Inlämnade uppgifter är allmän handling och kan lämnas ut i enlighet med offentlighets- principen. Detta gäller inte om ditt ärende är sekretessbelagt enligt offentlighets- och sekretesslagen.

  Läs mer om hur personuppgifter behandlas av Karlskrona kommun

Logga in på Mina sidor