English subtitles are available.Titta in i VISBO-lägenheten

I den här fyra minuter långa filmen kan du följa med in till VISBO-lägenheten och se en del av de produkter och lösningar som finns i lägenheten.

Lägenheten är inredd som en bostad med bland annat sensorer som känner av om ytterdörren är låst, kaffebryggaren är avstängd och sladden till strykjärnet utdraget.

Här finns också hjälpmedel för detaljer som att ta på strumporna själv, att bära en matbricka eller se i tittögat på dörren vem som kommer på besök. Mycket av utrustningen som finns i lägenheten finns att köpa i vanliga affärer.

Visningar

Under hösten 2018 är VISBO öppet följande måndagar klockan 11.00-15.00: 10 september, 22 oktober, 12 november och 10 december. (Med reservation för ändringar).
Adress: Norra Smedjegatan 14 B, ingång från gården. Anslag om porttelefon till VISBO finns vid entrén.

Så fungerar det att boka visningar 

Du kan boka visningar för grupper om högst 8-10 personer. Är ni fler personer än så bokar ni flera visningstider. Varje visning tar ungefär en och en halv timme. 

Du får svar via e-post eller telefon inom en vecka.

Boka via den gula knappen nedan. 

  • Om dina personuppgifter

    När ditt ärende handläggs behandlas dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen, även kallad GDPR (General Data Protection Regulation).

    Inlämnade uppgifter är allmän handling och kan lämnas ut i enlighet med offentlighetsprincipen. Detta gäller inte om ditt ärende är sekretessbelagt enligt offentlighets- och sekretesslagen.

    Läs mer om hur personuppgifter behandlas av Karlskrona kommun

Boka gruppvisning av VISBO