English subtitles are available.Titta in i VISBO-lägenheten

I den här fyra minuter långa filmen kan du följa med in till VISBO-lägenheten och se en del av de produkter och lösningar som finns i lägenheten.

Lägenheten är inredd som en bostad med bland annat sensorer som känner av om ytterdörren är låst, kaffebryggaren är avstängd och sladden till strykjärnet är utdraget.

Här finns också hjälpmedel som underlättar att ta på strumporna, bära matbrickan eller se in i tittögat på dörren. Mycket av utrustningen som finns i lägenheten finns att köpa i vanliga affärer.

Adress

Norra Smedjegatan 14 B, ingång från gården. Anslag om porttelefon till VISBO finns vid entrén.

Visningar

VISBO är öppet följande måndagar klockan 11.00-15.00:  

 • 18 mars
 • 15 april 
 • 13 maj 
 • 10 juni 

(Med reservation för ändringar).

Så fungerar det att boka visningar 

Du kan boka visningar för grupper om högst 8-10 personer. Är ni ännu fler personer så bokar ni flera visningstider. Varje visning tar ungefär en och en halv timme. 

Efter att du bokat visning får du svar via e-post eller telefon inom en vecka.

Boka via den gula knappen nedan. 

 • Om dina personuppgifter

  När ditt ärende handläggs behandlas dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen, även kallad GDPR (General Data Protection Regulation).

  Inlämnade uppgifter är allmän handling och kan lämnas ut i enlighet med offentlighetsprincipen. Detta gäller inte om ditt ärende är sekretessbelagt enligt offentlighets- och sekretesslagen.

  Läs mer om hur personuppgifter behandlas av Karlskrona kommun

Boka gruppvisning av VISBO