Ett barn i blått plastförkläde pekar stolt och visar något han målat för en kvinna

Som korttidsvikarie har du ett flexibelt jobb där du får träffa många nya människor. Du uppger vilka tider du kan jobba, och under de dagarna kan du få en sms-förfrågan om att jobba. Vikariatens längd kan variera från några timmar till några veckor.

Jobba i förskola eller skola

Tycker du om att möta, barn och unga på deras nivå? Vill du jobba som vikarie i förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola eller gymnasium?

Kommunikation är ett av de viktigaste arbetsredskapen om du ska arbeta inom skola, förskola eller fritidshem. Därför är det viktigt att du som vikarie behärskar svenska i både tal och skrift.

Intresseanmälan jobba i förskolan eller skolan 

Förkunskaper och intyg

I första hand söker vi dig som har en pedagogisk utbildning på gymnasie- eller högskolenivå. Du får gärna ha erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Du ska behärska svenska språket och en slutförd gymnasieutbildning.

För att jobba i förskola måste du även ha ett utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Beställ intyget i god tid hos polisen. 

Till polisens webbplats

Jobba som kock, ekonomibiträde eller köksbiträde

Vill du jobba i något av kommunens kök behöver du ha utbildning som kock, ekonomibiträde eller köksbiträde eller erfarenhet inom området. Du ska vara minst 18 år och ha körkort.

Intresseanmälan måltidsservice

Jobba inom äldreomsorg

I äldreomsorgen får du möjlighet att göra skillnad för människor varje dag. Vårt uppdrag är att ge god service till våra seniorer genom att aktivera, stötta, skapa socialt sammanhang och ge god omvårdnad. 

Du behöver vara 18 år gammal och ha ett genuint intresse av att hjälpa andra. Det är viktigt att du som vikare behärskar svenska i både tal och skrift.

Intresseanmälan äldreomsorg

Jobba inom funktionsstöd

Du som jobbar som vikarie inom funktionsstöd är flexibel, social och har lätt för att anpassa dig. Ett gott bemötande och samarbetsvilja är viktigt i verksamheten. Du har ett pedagogiskt och motiverande arbetssätt och är flexibel, empatisk och lyhörd för brukarens behov.

I första hand blir du som är utbildad inom KY vård och omsorg, KY psykiatri, barn- och fritidsprogrammet med inriktning mot pedagogisk eller social verksamhet, omvårdnadsprogrammet med inriktning funktionsnedsättning eller till personlig assistent anställd.

Intresseanmälan funktionsstöd

Jobba i serveringskök och städ

Tycker du om att arbeta med service? Och samtidigt vara i en härlig miljö? Då kanske du är intresserad av att vara vikarie i kunskapsförvaltningens serveringskök och städ. Du får möjlighet att vara på många olika arbetsplatser och se till att det blir en god arbetsmiljö för barn och pedagoger. I första hand söker vi dig med erfarenhet eller utbildning inom detta. Du måste också ha fyllt 18 år.

Intresseanmälan serveringskök/städ