KLF__MG_0247_fix.jpg

Bokning av NKT Arena

För bokning av större evenemang som mässor eller konserter bokar du via evenemangssamordnaren på Karlskrona kommun. För praktiska frågor kring bokade större evenemang som mässor eller bussparkering vid matcher kontaktar du driftansvarig på Jotac AB.

Bokning vid stora evenemang

Lena Ohlsson, evenemangssamordnare
E-post: Lena.C.Ohlsson@karlskrona.se 
Telefon: 0455-30 30 72

Övriga bokningar 

Föreningar, privatpersoner och företag som vill hyra kommunala idrottsanläggningar, kulturlokaler och samlingslokaler kan ställa en bokningsförfrågan.

Boka lokal

Praktiska frågor om bokade evenemang

Joakim Flink, platschef
E-post: joakim.flink@jotac.se 
Telefon: 073-148 77 08

Badmintonhall

Badmintonhallen på Rosenholm är en modern anläggning med 12 banor där även annan idrottsverksamhet kan komma in. Det finns höj- och sänkbar belysning monterad. Hallen håller internationell standard. Mellan badmintonhallen och tennishallen finns en cafeteria och shop.

Kontakt och bokning

Badmintonklubben Carlskrona
Telefon: 0768-86 71 00

Boulehall

Idag finns det nio boulebanor inomhus. Utomhus finns ett stort antal banor för boulespel runt om i kommunen.

Kontakt och bokning

Rosenholms Bouleförening
Telefon: 0709-266900

Gymnastikhall

Gymnastikhallen är en bra tillgång för utveckling av sporten i regionen. För den som behöver träna svåra hopp finns bland annat två hoppgropar. Ett fristående golv av hög kvalitet är en annan möjlighet för unga gymnaster att utvecklas på för att nå högre höjder. På andra våningen finns en spegelsal.

Idrottshall

Rosenholmshallen används under dagtid för skolverksamhet. Hallen har en spelplan som är 20 x 40 meter. Kvällar och helger nyttjas hallen till handboll, innebandy och innefotboll.

Ishallar

Isytorna har full storlek i båda hallarna. I den stora hallen tränar och spelar Karlskrona Hockeyklubb. I den mindre hallen huserar Karlskrona curlingklubb och konståkningen, Karlskrona Allmänna Skridskoklubb (KASK). Allmänhetens åkning sker i B-hallen. 

Till allmänhetens åkning

Kontakt och bokning

Joakim Flink, platschef
E-post: joakim.flink@jotac.se 
Telefon: 073-148 77 08

Konstgräsplan

Konstgräsplanen på Rosenholm har elbelysning och här tränar många av kommunens fotbollsklubbar. 

Motions- och vandringsslingor

Genom delar av Rosenholmsområdet löper två motions- och vandringsslingor. En slinga med elbelysning om 3 kilometer och en slinga om 6 kilometer.

Tennishall och utomhusbanor

Inomhus finns tillgång till sex tennisbanor med underlaget Latex-ite, varav en bana är en centercourt. Tennisskola, veteranspel, motionsspel, lägerverksamhet, seriematcher , nationella och internationella tävlingar samsas i hallen.

Karlskrona Tennisklubb har utomhus tillgång till nio tennisbanor varav två är grästennisbanor. Här finns även två nya hardcourtbanor och tre padelbanor.

Kontakt och bokning

Karlskrona Tennisklubb
Telefon: 0455-128 02

Utegym

Utegymmet ligger bortanför parkeringen på Rosenholmsområdet.