En modern skola

Mitt i Lyckeby centrum ligger Lyckeby Kunskapscentrum, en skola med cirka 600 elever. Det är nära till bussförbindelser och lätt att ta sig hit.

Moderna lokaler och skolgård för alla

Lyckeby Kunskapscentrum är en modern och välutrustad skola med lokaler anpassade för verksamheten. Här finns en av kommunens största idrottshallar, fin matsal, aula för storsamling, datorsal, bibliotek, välutrustad musiksal, elevcaféteria, kemi- och fysiksalar, hemkunskapssalar och två välutrustade slöjdsalar. Skolgården inbjuder till lek och umgänge för alla åldrar med lekplats, skogsområde, pingisbord, basket- fotboll- och innebandyplaner samt stora ytor för att umgås.

Verköskolan tillhör LKC

Skolan hänger organisatoriskt ihop med Verköskolan (år F-2). När det är dags för år 3 kommer Verköeleverna till LKC.

Frititdshem

Lyckeby fritidshem består av två fritidshemsavdelningar. På LKC fritidshem F-2 går barn i förskoleklass till åk 2 och på Klubben går elever från åk 3-6.

Läs mer om fritidshemmet på LKC

Lyckeby kunskapscentrum

Videvägen 10