masma51994_medium_1200x627.jpg

Karlskrona kommun är Blekinges största arbetsgivare och kan erbjuda spännande jobb inom en mängd yrkesområden. Tjänster som alla har gemensamt att de tar hand om vår soliga kommun och de som bor här. 

För oss är det viktigt att du som medarbetare känner glädje och engagemang i ditt jobb. Vi vill att du känner dig stolt över allt bra du gör. Hos oss får du bidra och utvecklas i en miljö som präglas av flexibilitet, jämställdhet och frihet.

Välkommen med din ansökan!

Rekryteringar i samarbete med extern konsult

Fastighetschef

Trivs du som bäst när du får vara kreativ i arbetet och ges möjlighet att påverka? Triggas du av utmaningen att finna balansen mellan det historiska arvet och nutidens moderniteter? Då är det kanske dig vi söker! Karlskrona kommun söker nu en fastighetschef till drift-och serviceförvaltningen.

Fastighetschef till Karlskrona kommun

Projektledare med inriktning mark

Vill du vara delaktig i några av Karlskronas utmanande och stimulerande anläggningsprojekt? Triggas du av komplexiteten i att utveckla kommunen utan att göra för stor påverkan på dess kulturhistoriska arv? Då är det kanske du som är Karlskrona kommuns nya projektledare med inriktning mark?

Projektledare med inriktning mark till Karlskrona kommun

Lediga tjänster