Logga för utskrift

Dialog och synpunkter

Tyck till i vårt diskussionsforum, lämna medborgarförslag, skicka en fråga via e-post, lämna synpunkter, klagomål och förslag eller ring oss. Det finns många möjligheter för dig att ha en dialog eller lämna synpunkter och ställa frågor till oss som arbetar inom Karlskrona kommun.

Felanmälan och synpunkter, klagomål och förslag

Vi i Karlskrona kommun vill ge bra hjälp och service. Därför är det viktigt för oss att få veta vad du tycker om den kontakt du har med oss. Du kan direkt här på webben lämna dina synpunkter för att hjälpa oss att rätta till fel och förbättra vår service.

Felanmälan och synpunkter, klagomål och förslag

Medborgarförslag

Den som är folkbokförd i Karlskrona kommun kan själv väcka frågor i kommunfullmäktige. Ett medborgarförslag ska vara skriftligt och undertecknat av en eller flera personer.

Lämna ett medborgarförslag

Träffa kommundirektören

Hur vill du utveckla Karlskrona kommun? Här kan du boka möte för att prata om kommunens verksamhet med kommundirektör Carl-Martin Lanér.

Boka möte med kommundirektören

Diskussionsforum

Det ska vara enkelt att tycka till. Via vårt diskussionsforum kan du göra debattinlägg eller själv skapa ett nytt ämne. Detta är ett allmänt diskussionsforum där syftet är att diskutera kommunala frågor och kunna debattera med andra medborgare, de lokala politikerna och tjänstemännen. Det som tas upp här registreras inte som inkomna handlingar eller ärenden. På startsidan på karlskrona.se kan du se de senaste inläggen.

Diskussionsforum

Sociala medier

De sociala medierna är ytterligare en kanal som gör det möjligt för kommunen att skapa dialog med medborgarna. Det är ett komplement till vår egen webbplats och andra kommunikationsvägar som vi använder för att nå olika målgrupper.

Karlskrona kommun i sociala medier

Kontakta oss

Ett enkelt sätt att få svar på en fråga eller lämna synpunkter är att skicka e-post till den förvaltning inom det område som det handlar om. Under webbsidan Kontakta Karlskrona kommun har vi samlat kontaktuppgifter till vår växel, besöksadresser och e-postadresser till alla förvaltningar och kommunala bolag.

Kontakta Karlskrona kommun

Under webbsidan Politiker finner du kontaktuppgifter till kommunens politiker och styrelseledamöter.

Sök politiker/styrelseledamöter på www.karlskrona.se

Postadress: Östra Hamngatan 7B, 371 83 Karlskrona, organisationsnummer 212000-0829, Tfn 0455-30 30 00
Fax 0455-30 30 30, Fakturaadress: Box 79, 371 21 Karlskrona, This is an email address

Om webbplatsen - Karlskrona.se använder cookies (kakor)

Sidan uppdaterad: 2016-11-29
Länk till sidan: http://www.karlskrona.se/sv/Om-kommunen/Gor-din-rost-hord/