Logga för utskrift
  • Du är här:
  • Start
  •  / Karlskrona kommun på bomässa

Karlskrona kommun på bomässa

Under helgen pågick mässan Gör ditt boende bättre i Idrottshallen och Östersjöhallen. Där visades allt från garageportar, pooler och kök till gasolspisar och heminredning.

Möbler på boendemässan Gör ditt boende bättre

Har du planer på att bygga och letar efter en tomt? Vill du veta mer om Karlskrona kommuns översiktsplan och dess utveckling? Eller bara veta vad som är på gång i Karlskrona kommuns fysiska miljö? Svaren fick man hos Kim Welser, planarkitekt på Karlskrona kommun och representant i kommunens monter på Bomässan.

Kim Welser berättar att det precis har släppts nya tomter på norra Ringö och i kvarteret Munspelet, strax sydväst om Spandelstorp, kommer nya tomer att släppas i oktober
– Det finns också andra tomter att välja mellan, för den som vill bygga någon annanstans, säger Kim Welser.

Karlskrona kommuns monter på boendemässan

Karlskrona kommun presenterade också arbetet med översiktsplanen, som ligger till grund för den fysiska utvecklingen i kommun.

Pottholmen är ett utvecklingsområde i Karlskrona där det planeras för nya bostäder, resecentrum, butiker och World Trade Center. I planerna finns också kontor, utställnings- och konferensanläggningar. Kim Welser, som arbetar i projektet, svarade gärna på frågor och berättade också att Pottholmen planeras till att bli en attraktiv entré till centrum med bättre nyttjande av strandområdena.

Växter i entrén från Skavkulla handelsträdgård

Postadress: Östra Hamngatan 7B, 371 83 Karlskrona, organisationsnummer 212000-0829, Tfn 0455-30 30 00
Fax 0455-30 30 30, Fakturaadress: Box 79, 371 21 Karlskrona, This is an email address

Om webbplatsen - Karlskrona.se använder cookies (kakor)

Sidan uppdaterad: 2009-09-30
Länk till sidan: http://www.karlskrona.se/sv/Nyheter-startsidan/Karlskrona-kommun-pa-Bomassa/