Logga för utskrift
  • Du är här:
  • Start
  •  / Karlskrona kommun och Karlskrona Hockeyklubb fördjupar samar...

Karlskrona kommun och Karlskrona Hockeyklubb fördjupar samarbetet kring Telenor Arena Karlskrona

Karlskrona kommun och Karlskrona Hockeyklubb, KHK, har inlett diskussioner om att låta KHK ta över driften av ishallarna vid Telenor Arena Karlskrona.

KHK avser att erbjuda berörd personal anställning inom sin organisation och ambitionen är att förändringen ska kunna genomföras från och med årsskiftet 2009/2010.  

När Karlskrona Hockeyklubb tar över driften av ishallarna så kommer övriga föreningar och verksamheter som använder ishallarna att ha samma förutsättningar som idag när kommunen sköter driften.

– Ett fördjupat samarbete med KHK gällande den dagliga driften ger Karlskrona kommun möjlighet att få en effektivare och mera renodlad roll i Telenor Arena Karlskronas utveckling, säger kommunstyrelsens ordförande Karl-Gösta Svenson. Vi har goda erfarenheter av flera liknande samarbeten med andra föreningar, till exempel när det gäller andra delar av verksamheten på arenan, och ser positivt på föreningsdrift av idrottsanläggningar. 

– För KHK:s är detta en naturlig del i utvecklingen av vår verksamhet säger KHK:s ordförande Mats Johansson. Vi tror att det kan ge goda förutsättningar för att ge ännu bättre service till alla användare och besökare på Telenor Arena Karlskrona. 

För mer information
Karl-Gösta Svenson
Kommunstyrelsens ordförande
0455 30 30 01

Mats Johansson
Ordförande Karlskrona Hockeyklubb
0708 67 13 00

Postadress: Östra Hamngatan 7B, 371 83 Karlskrona, organisationsnummer 212000-0829, Tfn 0455-30 30 00
Fax 0455-30 30 30, Fakturaadress: Box 79, 371 21 Karlskrona, This is an email address

Om webbplatsen - Karlskrona.se använder cookies (kakor)

Sidan uppdaterad: 2009-06-29
Länk till sidan: http://www.karlskrona.se/sv/Nyheter-startsidan/Karlskrona-kommun-och-Karlskrona-Hockeyklubb-fordjupar-samarbetet-kring-Telenor-Arena-Karlskrona/