Logga för utskrift
  • Du är här:
  • Start
  •  / Ett gränslöst uppdrag med Teater för äldre

Ett gränslöst uppdrag med Teater för äldre

Publicerad 1 april 2014 14:03 | Uppdaterad 1 april 2014 14:05
Gläntans teaterensemble är på turné igen. Denna gång slår man upp cirkustältet på Pantern och bjuder in till Cirkus Gränslöst Sanslöst Makalöst!

– Det är inte en teaterföreställning i vanlig ordning. Vi kallar det för Uppdrag Gränslöst! Hur kan våra åskådare bli delaktiga i vår föreställning? Hur får vi till ett roligt och spännande utbyte mellan äldre, personalen och teaterensemblen, säger Annie Gylling, teaterpedagog och projektledare för Teater för äldre.
 
Syftet med Uppdrag Gränslöst är att visa hur det enkelt går att sätta lite guldkant på tillvaron. Att äldre kan glädja andra äldre. Genom att personal och äldre är aktiva och delaktiga tillsammans har de också roligt tillsammans.

Samtidigt som man utvecklar sig själv och utmanar sina egna gränser växer ett nytt, spännande och gränslöst samarbete fram mellan våningar, träffpunkter och boenden.
– Alla har vi drömmar, gammal som ung, och genom Cirkus Gränslöst Sanslöst Makalöst förverkligar vi dem, på vårt eget lilla sätt. Visst handlar det om cirkusminnen, hur djuren gick från tågstationen, bort till Chapmansplan, där cirkustältet stod. Men desto större är våra personliga drömmar och önskningar, säger Annie Gylling.

Postadress: Östra Hamngatan 7B, 371 83 Karlskrona, organisationsnummer 212000-0829, Tfn 0455-30 30 00
Fax 0455-30 30 30, Fakturaadress: Box 79, 371 21 Karlskrona, This is an email address

Om webbplatsen - Karlskrona.se använder cookies (kakor)

Sidan uppdaterad: 2014-04-01
Länk till sidan: http://www.karlskrona.se/sv/Nyheter-startsidan/Ett-granslost-uppdrag-med-Teater-for-aldre/