Logga för utskrift
  • Du är här:
  • Start
  •  / Delar av Östra Torpsskolan är stängd onsdagen den 27 augusti

Delar av Östra Torpsskolan är stängd onsdagen den 27 augusti

Vid lunchtid på tisdagen släppte en takplatta från innertaket i ett klassrum på Östra Torpskolan i Lyckeby. Eleverna var vid tillfället på lunch och ingen har kommit till skada.

Under eftermiddagen har alla tak på skolan kontrollerats och det finns misstanke om att fler takplattor kan lossna i det hus som är drabbat. I övriga hus på Östra Torpskolan finns inga problem med innertaket. På grund av detta kommer delar av Östra Torpskolan att hållas stängd under onsdagen och en del av eleverna kommer att undervisas på andra skolor.

- Elever i klass 5A, 5B och 6A samlas i vanlig tid på Östra Torpskolan och åker buss till Vedebyskolan där undervisningen sker. Efter skoldagen åker de buss tillbaka till Östra Torpskolan och slutar där i vanlig tid.

- Elever i 3B och 4A samlas i vanlig tid på Östra Torpskolan och går tillsammans med skolans personal till Lyckebyskolan där undervisning sker. Efter skoldagen går de tillsammans tillbaka till Östra Torpskolan där de slutar i vanlig tid.

- Övriga klasser kommer att ha sin undervisning på Östra Torpskolan, men i andra hus än det som har problem med innertaket.

- Fritidsverksamheten pågår som vanligt.

Under onsdagen kommer ytterligare undersökningar att göras på Östra Torpskolan innan beslut kommer om hur undervisningen ska bedrivas framöver. Aktuell information kommer att finnas på Karlskrona kommuns webbplats, www.karlskrona.se

För mer information

Henrik Lindgren
Verksamhetsansvarig grundskola och fritidshem
telefon 0709 30 36 23

Brita Kindestam Mogreen
Rektor
telefon 0455 30 38 05

 

Postadress: Östra Hamngatan 7B, 371 83 Karlskrona, organisationsnummer 212000-0829, Tfn 0455-30 30 00
Fax 0455-30 30 30, Fakturaadress: Box 79, 371 21 Karlskrona, This is an email address

Om webbplatsen - Karlskrona.se använder cookies (kakor)

Sidan uppdaterad: 2008-09-19
Länk till sidan: http://www.karlskrona.se/sv/Nyheter-startsidan/Delar-av-Ostra-Torpsskolan-ar-stangd-onsdagen-den-26-augusti/