Logga för utskrift

Inbjudan till seminarium om det ekonomiska läget

Publicerad 26 mars 2013 08:50 | Uppdaterad 26 mars 2013 08:55
Fredagen den 19 april hålls ett seminarium kring det ekonomiska läget på global och nationell nivå. Bland annat lyfts regionens planer och utmaningar för att skapa hållbar utveckling, utbildning och tillväxt.

Lokalt, nationellt och globalt. Vi bjuder in dig och andra beslutsfattare i samhälle och näringsliv samt studenter till en spännande förmiddag på Soft Center.

Vi vill förmedla en aktuell bild av det ekonomiska läget på global och nationell
nivå. Vi lyfter fram vår egen regions planer och utmaningar samt ger möjlighet för studenter och beslutsfattare att mingla. Cela, Cefur och Ronneby Kunskapskälla är exempel på viktiga satsningar i regionen för att skapa hållbar utveckling, utbildning och tillväxt. Under förmiddagen ges möjlighet att ta del av deras verksamhet.

En av förmiddagens talare är Magnus Kempe från Kairos Future. Han talar om hur vi har levt en tid i en allt mer osäker värld, hjulen snurrar snabbare och osäkerheten ökar. Allt ifrågasätts: Kapitalismen, politiken, journalisterna, centralbankerna, konstnärerna, euron, lagstiftningen, mångfalden och tillväxten – till och med mänskliga rättigheter och demokrati (åtminstone den grekiska). Sannolikt kommer vi att förändra några av våra ideal och institutioner medan andra kommer att komma i dess ställe.

Program

Se hela programmet

Anmälan

Anmälan görs till Företagarföreningen KFH på This is an email address
senast den 12 april. Anmälan är bindande på grund av begränsat antal platser.
Pris per person inkl. förtäring är 195 kr exkl. moms.

Arrangör

Dagen arrangeras av Swedbank i samarbete med Sparbanksstiftelsen Kronan, Blekinge Tekniska Högskola, Ronneby kommun, Karlskrona kommun, Ronneby Företagsgrupp och Karlskrona Förtetags & Hantverkarförening

Postadress: Östra Hamngatan 7B, 371 83 Karlskrona, organisationsnummer 212000-0829, Tfn 0455-30 30 00
Fax 0455-30 30 30, Fakturaadress: Box 79, 371 21 Karlskrona, This is an email address

Om webbplatsen - Karlskrona.se använder cookies (kakor)

Sidan uppdaterad: 2013-03-26
Länk till sidan: http://www.karlskrona.se/sv/Arbete--Foretag/naringslivsnyheter/Inbjudan-till-seminarium-om-det-ekonomiska-laget/