Logga för utskrift

Catwalk 10 i Karlskrona

Nu är det återigen dags för Telekom-branschens årliga träff kring mobila tjänster i Karlskrona.


Under onsdag och torsdag – den 22-23 september – har det återigen blivit dags för Telekom-branschens ledande aktörer att samlas på Catwalk 10 i Karlskrona tillsammans med sina kunder för att nätverka och diskutera tvecklingsmöjligheter och utmaningar inom affärsområdet mobila tjänster.

Affärseventet som arrangeras av IT- och telekomklustret TelecomCity har på sex år utvecklats från att vara en mötesplats för klustrets medlemmar och deras kunder till att bli ett internationellt affärsevent som samlar ledande aktörer från branschens alla områden. – I år finns bland andra Microsoft, Logica, Telenor, Ericsson, Intel och Avalon Innovation -Googles svenska Enterprise Partner representerade. Huvudpunkterna i årets program är Technology trends, Social and Business Trends, m-Health & m-Sustainability, Banking/Payment/Identity, The mobile Ecosystem – OS, Devices, Platforms, Business benfits of application development och The success story behind Spotify.

Parallellt med årets Catwalk-event arrangeras också en utvecklarkonferens med fokus på mer tekniska frågeställningar kopplat till mobila tjänster och applikationsutveckling – TelecomCity Developers Conference 2010. Läs mer om DevCon10 på http://www.telecomcity.org/hem/devcon10.aspx

En av de viktigaste tankarna kring Catwalk-eventen är att det ska finnas många möjligheter till aktivt deltagande för besökarna. De som presenteras som talare är också deltagare och alla deltagare har möjlighet att anmäla sig till bland annat utställning, showroom och affärsmöten. Det finns också programpunkter där innehållet helt styrs av det som deltagarna själva kommer fram till att de vill diskutera. En stående programpunkt som uppskattas mycket är ”Customer Jam” där deltagande kunder får huvudrollen och berättar hur de använder sig av mobila lösningar i sina verksamheter. Se fullständigt program samt lista över deltagare och talare på www.catwalk10.se.

Livesändning från eventet
I år kommer ett antal av eventets presentationer att livesändas i realtid via Bambuser. Det är möjligt att titta på dessa presentationer samt kommentera och ställa frågor direkt till föreläsaren på eventets hemsida www.catwalk10.se.

Mer information:
Richard Lidén, Projektchef TelecomCity
This is an email address
0455-30 30 45

Postadress: Östra Hamngatan 7B, 371 83 Karlskrona, organisationsnummer 212000-0829, Tfn 0455-30 30 00
Fax 0455-30 30 30, Fakturaadress: Box 79, 371 21 Karlskrona, This is an email address

Om webbplatsen - Karlskrona.se använder cookies (kakor)

Sidan uppdaterad: 2010-09-22
Länk till sidan: http://www.karlskrona.se/sv/Arbete--Foretag/naringslivsnyheter/Imorgon-borjar-Catwalk-10-i-Karlskrona/