Logga för utskrift

Blekinge Tekniska Högskola sluter avtal med Telenor

Lösningen, Telenor One Flexibel, innebär att varje mobiltelefon får både ett mobil- och fastnätsnummer, vilket gör att alla inkommande samtal hamnar på ett ställe. Användaren blir mer flexibel genom att kunna hantera sina samtal oavsett var man befinner sig.

– Telenor One Flexibel är en av många tjänster som vi tagit fram för att kunna erbjuda företag ett mer mobilt arbetssätt. Våra växeltjänster ligger i mobilnätet vilket ökat tillgängligheten för anställda som befinner sig både på och utanför kontoret, säger Mats Lundquist, affärsområdeschef Företag Telenor Sverige.

Avtalet löper över 36 månader och omfattar ca 600 anknytningar.

– I vårt avrop ville vi hitta en teknisk lösning som skulle motsvara våra krav och behov. Telenor visade att de kunde konkurrera med pris och hög tillgänglighet. Att vi dessutom fick en flexibel lösning med hög mobilitet ser vi som en bonus, säger Michael Mattsson, högskoledirektör, Blekinge Tekniska Högskola.

Postadress: Östra Hamngatan 7B, 371 83 Karlskrona, organisationsnummer 212000-0829, Tfn 0455-30 30 00
Fax 0455-30 30 30, Fakturaadress: Box 79, 371 21 Karlskrona, This is an email address

Om webbplatsen - Karlskrona.se använder cookies (kakor)

Sidan uppdaterad: 2010-06-10
Länk till sidan: http://www.karlskrona.se/sv/Arbete--Foretag/naringslivsnyheter/Blekinge-Tekniska-Hogskola-sluter-avtal-med-Telenor/