Den lilla skolan med det stora trygghetsarbetet

Strax intill ligger byns kyrka, församlingshem och härlig natur med flera sjöar, skog och ängar. På denna lilla skola vet vi vad alla heter och lägger stor vikt vid vårt trygghetsarbete.

Vi har en egen liten idrottshall med tillhörande omklädningsrum och duschar. Eleverna har idrott minst en gång per vecka och från år 3 åker man till grannbyn Fridlevstad för slöjd och från år 4 idrott och slöjd. Klass 6 åker till Rödebyskolan för hemkunskap och B-språk.

Skolan har ett eget tillagningskök som bjuder på samtliga måltider. Till lunch serveras en fantastisk salladsbuffé. 

På skolan finns en grusplan för bland annat fotboll, en grusplan för basket och en asfalterad plan för bland annat bandy och King. Det finns en längdhoppsgrop, ett bollplank och olika balans och klätterställningar. Gungor finns såklart, likaså rutschkana och sandlåda.

Skolans fritidshem har egna utrymmen i skolans lokaler, utnyttjar gymnastiksalen och vistas mycket utomhus. Fritidspersonalen samarbetar med skolan och är delaktiga i barnens skolarbete.

Utanför skolans område stanna bussen som går in till Karlskrona centrum. På samma busshållplats går bussarna för de elever som åker skolskjuts.

Kontakt

Kontakt

Rektor Tvings skola

Elisabeth Nilsson