Jörgen Adolfsson har sedan i somras arbetat som interim-vd för Blue Science Park, en roll som alltså övergår till ett permanent vd-uppdrag den 1 mars.

— Vi i Blue Science Parks styrelse ser mycket positivt på det arbete Jörgen påbörjat under hösten. Han har dessutom en lång och bred erfarenhet från att leda och att arbeta strategiskt med olika innovationsmiljöer, bland annat från Techtank i Olofström och Media Evolution i Malmö. Nu ser vi fram emot att tillsammans med honom, medarbetare och medlemmar sätta parkens riktning framåt, säger Sandra Bizzozero, styrelseordförande i Blue Science Park och kommunstyrelsens ordförande.

På Blue Science Park möts forskningen och de behov som finns i näringslivet och den offentliga verksamheten för att bygga upp spetskompetens och fånga upp nya idéer inom fokusområdena Digitalisering, eHälsa, Marin teknik och Digital samhällsbyggnad. Ett uppdrag som Jörgen ser fram emot att fortsätta leda:

– Det känns oerhört inspirerande att få fortsätta den här resan. Blue Science Park kommer att fortsätta utvecklas mot att bli en effektiv motor och katalysator för innovation och digital transformation i näringsliv och offentlig sektor, säger Jörgen Adolfsson.

Mer information
Sandra Bizzozero
Styrelseordförande Blue Science Park och kommunstyrelsens ordförande
sandra.bizzozero@karlskrona.se

Jörgen Adolfsson
Interim-vd Blue Science Park
070-991 80 03
jorgen.adolfsson@bluesciencepark.se

Här läser du mer om Blue Science Park.