190509_KFF_LopareGenrebild_Pixabay.jpg

Vem kan bli träningsvän?

Du som redan tränar eller du som vill komma igång att träna. Samtidigt får du lära dig om en ny kultur och dela med dig av dina språkkunskaper. Du får hjälp med att hitta din träningsvän på en av våra matchningsträffar. Du som är nyanländ kan även matchas direkt med en person i en förening. 

Vad får du som träningsvän?

Du får träna gratis tillsammans med din träningsvän. Antingen erbjuder föreningen ett 10-kort eller fri träning under en viss period.

Vi har samarbete med:

Det finns ett begränsat antal träningskort så var snabb på att anmäla ditt intresse om att bli eller få träningsvän.

Matchning av träningsvänner

Du som anmält att du vill bli träningsvän kan komma till en våra matchningsträffar för träningsvänner. Personal finns också på plats för att hjälpa till i matchningen. Du kan komma den tid som passar dig medan våra träffar pågår. 

Tid: onsdagar mellan klockan 16.00-17.00.
Datum: 27 mars, 24 april.
Plats: Vuxenutbildningens lokaler, Norra Kungsgatan 24. 

 • Det här behöver du

  I anmälan fyller du i dina kontaktuppgifter och väljer om du har något särskilt önskemål om din träningsvän, till exempel att ni är i samma ålder eller har samma kön.

  Du blir sedan kontaktad om inbjuden till en av våra träffar. 

 • Om dina personuppgifter

  När ditt ärende handläggs behandlas dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen, även kallad GDPR (General Data Protection Regulation).

  Inlämnade uppgifter är allmän handling och kan lämnas ut i enlighet med offentlighetsprincipen. Detta gäller inte om ditt ärende är sekretessbelagt enligt offentlighets- och sekretesslagen.

  Läs mer om hur personuppgifter behandlas av Karlskrona kommun

Till anmälan