Du som har Gertrud Care AB som utförare av hemtjänstverksamhet kommer under onsdagskvällen den 22 maj kontaktas av Karlskrona kommuns biståndshandläggare för att få information om hur du berörs och hur du framöver får bästa möjliga vård och omsorg.

Du kommer behöva välja en annan utförare och det hjälper biståndshandläggaren dig med. Du som vill kan göra ett omval direkt och kommunen lägger då snarast en beställning till den nya utföraren som då skyndsamt tar över uppdraget.

Karlskrona kommun har inrättat en beredskapstelefon på 0709-30 38 15 dit du som har frågor kan vända dig.

Telefonen är öppen vardagar från den 23 maj till den 4 juni mellan klockan 08.00-16.00. Telefonlinjen har lunchstängt mellan klockan 12.00-13.00.