Under frukostträffarna bjuds det på frukost, några kortare föredrag och mingel med andra företagare och näringslivsenheten på Karlskrona kommun.

Den senaste frukostträffen handlade om Karlskronas attraktivitet och hur vi alla är en del av den. Under våren kommer fler tillfällen för frukostträffar, så håll utkik. 

Frukostträff 8 november

Tid: klockan 07.30-09.00
Plats: Karlskrona konsthall, Borgmästaregatan 17
Tema: Attraktiva Karlskrona

Välkommen till en energirik frukostträff!

Vi ägnar morgonen åt att prata om Karlskronas attraktivitet och hur vi alla är en del av den. Karlskronas förmåga att behålla studenter, attrahera talanger och vara ett bra alternativ för inflyttande familjer är avgörande för vår utveckling.

Eleonor Karlsson, utvecklingschef på miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen, inleder. Därefter skapar vi tillsammans med dig och en intressant panel en bra diskussion om hur vi alla spelar en viktig roll i ett ännu mer attraktivt Karlskrona.

Paneldeltagare
Maciej Zborowski - Stena Line/Go for Poland
Robin Åkerman - Paraply Produktion
Patrik Gustavsson - Roxtec
Elenor Karlsson - utvecklingschef, Karlskrona kommun
Camilla Rosengren - Skeppsgossen
Max Dager - kultur- och upplevelsechef, Karlskrona kommun

  • Om dina personuppgifter

    När ditt ärende handläggs behandlas dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen, även kallad GDPR (General Data Protection Regulation).

    Inlämnade uppgifter är allmän handling och kan lämnas ut i enlighet med offentlighets- principen. Detta gäller inte om ditt ärende är sekretessbelagt enligt offentlighets- och sekretesslagen.

    Läs mer om hur personuppgifter behandlas av Karlskrona kommun