Lediga lokaler och mark

På Objektvision.se kan du enkelt hitta lediga lokaler, mark, fastigheter och företag till salu i Blekinge. Här finns både privata och kommunala fastighetsägare. Du kan söka och se de lediga objekten på karta eller i en lista.

Hitta lediga objekt i Blekinge

Annonsera

Privata fastighetsägare erbjuds att gratis annonsera lediga lokaler och mark. Kontakta näringslivsavdelningen för kostnadsfri annonsering och inloggningsuppgifter på: 
naringsliv@karlskrona.se eller 0455-30 30 41.

Företagsmark och industriområden

I Karlskrona kommun finns i dag två områden med lediga tomter som passar dig med verksamhet inom bland annat handel, hantverk, kontor, industri, turism och frakt. Alla områdena har goda kommunikationsmöjligheter, service in på knuten och närhet till centrala Karlskrona. 

Nättraby - välbesökt för handel, kontor och småindustri

Nättraby är ett växande samhälle med korta avstånd till Karlskrona och Ronneby. Här finns väletablerade rörelser inom bland annat handel, el, vitvaror, restaurang och kafé. Därför har många kunder redan hittat hit.

Jämjö - exponeringsläge med många småföretag

I Jämjö finns det gott om småföretagare, bland annat inom industri. En väl utbyggd service, närheten till E22:an och Karlskronas östra skärgård gör området attraktivt för både produktion och rekreation.

Fastighetsägare i Karlskrona

Här hittar du några av de största fastighetsägarna i Karlskrona gällande olika verksamhetslokaler.