Letar du efter lediga lokaler eller mark?

På Objektvision.se kan du enkelt hitta lediga lokaler, mark, fastigheter och företag till salu i Blekinge. Här finns både privata och kommunala fastighetsägare. Du kan söka och se de lediga objekten på karta eller i en lista.

Öppna kartan över lediga objekt i nytt fönster 

Iframe

Gratis annonsering på objektvision.se

Privata fastighetsägare erbjuds att gratis annonsera lediga verksamhetslokaler och mark. Kontakta näringslivsavdelningen för kostnadsfri annonsering och inloggningsuppgifter på: naringsliv@karlskrona.se eller 0455-30 30 41.

Kontakta fastighetsägare med verksamhetslokaler

I listan här nedanför hittar du några av Karlskronas största fastighetsägare med olika verksamhetslokaler. Alla fastighetsägare hittar du i företagsregistret: Företagsregistret 

Företagsmark och industriområden

I Karlskrona kommun finns i dag två områden med lediga tomter som passar dig med verksamhet inom bland annat handel, hantverk, kontor, industri, turism och frakt. Alla områdena har goda kommunikationsmöjligheter, service in på knuten och närhet till centrala Karlskrona. 

Nättraby - välbesökt för handel, kontor och småindustri

Nättraby är ett växande samhälle med korta avstånd till Karlskrona och Ronneby. Här finns väletablerade rörelser inom bland annat handel, el, vitvaror, restaurang och kafé. Därför har många kunder redan hittat hit.

Läs mer om Nättraby verksamhetsområde.

Jämjö - exponeringsläge med många småföretag

I Jämjö finns det gott om småföretagare, bland annat inom industri. En väl utbyggd service, närheten till E22:an och Karlskronas östra skärgård gör området attraktivt för både produktion och rekreation.

Läs mer om Jämjö industriområde. 

Torskors industriområde 

Området är centralt beläget med företag inom industri, industriservice, bygg, transport, reklam med mera. Lokaler finns att hyra. Utbyggnad av kvarvarande mark pågår och för närvarande finns inga bokningsbara tomter, men lämna gärna en intresseanmälan.

Intresseanmälan verksamhetsmark