Logga för utskrift
  • Du är här:
  • Start
  •  / i Karlskrona – ny hushållstidning från Karlskrona kommun

i Karlskrona – ny hushållstidning från Karlskrona kommun

Publicerad 8 december 2011 13:36 | Uppdaterad 8 december 2011 13:47
Karlskrona kommun ger nu ut en hushållstidning som ska distribueras till alla som bor och verkar i kommunen. Det är starten på ett långsiktigt arbete där medborgare, företag, föreningar och kommun arbetar tillsammans för att utveckla Karlskrona.

Omslag "i Karlskrona"Det händer mycket i Karlskrona. Både i företagen, föreningarna och i kommunens olika verksamheter. Men en hel del av det som sker är okänt för många. Det vill vi ändra på.
- Vi har tidigare gjort ett magasin som främst riktade sig till näringslivet. Den nya hushållstidningen ”i Karlskrona” distribueras till alla kommunens 31 000 hushåll, säger informationschef Ulla Nelson. Tidningen blir också startskottet på en tätare kontakt med medborgarna.  Arbetet med att ta fram en ny vision för kommunen har just börjat och på nyåret vill vi träffa så många som möjligt av kommuninvånarna för att höra hur de vill att Karlskrona ska se ut 2030.

Det första numret av ”i Karlskrona” distribueras den 9 och 10 december. Tidningen finns också som taltidning. Och den som vill kan använda både Facebook och www.karlskrona.se/iKarlskrona för att diskutera innehållet i tidningen.

- Vi har valt att arbeta mycket med färg och bilder för att vi vill göra en tidning som sticker ut och lockar till läsning, säger Ulla Nelson. Kan vi få flera att upptäcka allt som händer här och vara stolta över Karlskrona, så är det den bästa PR en kommun kan få.

Läs mer:

www.karlskrona.se/iKarlskrona

Postadress: Östra Hamngatan 7B, 371 83 Karlskrona, organisationsnummer 212000-0829, Tfn 0455-30 30 00
Fax 0455-30 30 30, Fakturaadress: Box 79, 371 21 Karlskrona, This is an email address

Om webbplatsen - Karlskrona.se använder cookies (kakor)

Sidan uppdaterad: 2011-12-08
Länk till sidan: http://www.karlskrona.se/sv/Nyheter-startsidan/i-Karlskrona--ny-hushallstidning-fran-Karlskrona-kommun/