Logga för utskrift
  • Du är här:
  • Start
  •  / Kvalitet i fokus

Kvalitet i fokus

Under tre dagar har kvaliteten inom äldreomsorgen varit i fokus på den kvalitetsmässa som arrangerats i Sparresalen. På onsdagen var det final, med utdelning av Kvalitetspriset.
Glada vinnare av kvalitetspriset: Särskilda boendet Elineberg, avdelning Stensör

Sparresalen var så gott som fullsatt när Kvalitetspriset delades ut på onsdagen. Glada vinnare av 10 000 kronor blev Särskilda boendet Elineberg, avdelning Stensör. Juryns motivering:

"I omsorgen och vården om personer med demenssjukdom har personalen på Stensör visat att det med små medel men med stora idéer går att skapa en miljö i boendet som präglas av en lugn och familjär tillvaro och som samtidigt innehåller spännande och roliga former av aktiviteter som stimulerar den enskildes olika sinnen."

På andraplats kom Möllebergs dagverksamhet och bronsplatsen tilldelades Särskilda boendet Ljungskär, våning 1.

Under tre dagar har Kvalitetsmässan visat upp äldreomsorgens olika verksamhetsområden och besökarna har även haft möjlighet att lyssna till spännande föreläsningar. Temat för mässan har varit arbetsglädje och syftet har varit att visa på kvaliteten i vardagen.
- Kvalitet är något som vi jobbar med hela tiden. Det sker ständigt en utveckling av våra olika verksamheter, säger Eva Herbertsson, utvecklingschef.

 

Postadress: Östra Hamngatan 7B, 371 83 Karlskrona, organisationsnummer 212000-0829, Tfn 0455-30 30 00
Fax 0455-30 30 30, Fakturaadress: Box 79, 371 21 Karlskrona, This is an email address

Om webbplatsen - Karlskrona.se använder cookies (kakor)

Sidan uppdaterad: 2008-11-07
Länk till sidan: http://www.karlskrona.se/sv/Nyheter-startsidan/Kvalitet-i-fokus/