Logga för utskrift
  • Du är här:
  • Start
  •  / Konsultsmedjan ska driva gästhamnen

Konsultsmedjan ska driva gästhamnen

Publicerad 28 mars 2014 14:38 | Uppdaterad 28 mars 2014 14:40
Det blir Konsultsmedjan AB som ska driva gästhamnen i Karlskrona stadsmarina de kommande åren. Gästhamnen är en viktig del i den satsning som görs för att sätta Karlskrona på kartan som besöksmål och tack vare att det nya avtalet sträcker sig över flera år finns möjlighet till ett långsiktigt arbete.

Johan Rennemark på Konsultsmedjan har tidigare arbetat med gästhamnen i Karlskrona, men ser det nya avtalet som en nystart och en möjlighet till att göra en långsiktig satsning på verksamheten.
– Det är förstås väldigt kul och spännande. Gästhamnen är en nyckel i turistsatsningen och vi ska verkligen kavla upp ärmarna och jobba hårt för att sätta Karlskrona på kartan. Vi kommer att behöva jobba på flera plan för att lyckas, men vi ser en stor utvecklingspotential och vi ser fram emot att komma igång med arbetet.

Gästhamnen är en viktig del i det förändrings- och förnyelsearbete som påbörjats i området kring infarten till Karlskrona. Ambitionen är att Karlskrona, med sin nya stadsmarina och gästhamn på Trossö, ska bli ett välkänt besöksmål för turister och kommuninvånare.

Hamnchefen Bo Lindsjö är nöjd med att det är Konsultsmedjan som kommer att driva gästhamnen och känner att deras planer och idéer stämmer väl överens med kommunens vision för området.
– Vi har fullt förtroende för deras arbete och i år finns det ju helt nya förutsättningar med de förändringar och förbättringar som gjorts i gästhamnen, även om vi inte hinner färdigt med servicehusen i år, säger Bo Lindsjö.

Avtalet gäller 2014-2016, med möjlighet till förlängning ytterligare två år.

Postadress: Östra Hamngatan 7B, 371 83 Karlskrona, organisationsnummer 212000-0829, Tfn 0455-30 30 00
Fax 0455-30 30 30, Fakturaadress: Box 79, 371 21 Karlskrona, This is an email address

Om webbplatsen - Karlskrona.se använder cookies (kakor)

Sidan uppdaterad: 2014-03-28
Länk till sidan: http://www.karlskrona.se/sv/Nyheter-startsidan/Konsultsmedjan-ska-driva-gasthamnen/