Logga för utskrift
  • Du är här:
  • Start
  •  / Karlskrona utsedd till årets företagarkommun

Karlskrona utsedd till årets företagarkommun

Karlskrona är Blekinges bästa företagarkommun och placerar sig på en glädjande 18:e plats i hela Sverige. – Det är väldigt roligt att vi har så duktiga företag i Karlskrona kommun, säger Bengt Lingman, näringslivs- och utvecklingschef.

Från vänster: Sören Lund från företaget Aktuell Optik, Eva Nilsson från EBN Redovisning AB, Bengt Lingman Karlskrona kommun, Magnus Persson Regionchef Företagarna

Företagarna och UC (Upplysningscentralen) utser varje år årets företagarkommun för alla län i Sverige. Syftet med utmärkelsen är att uppmärksamma de kommuner där företagandet utvecklats bäst under det gångna året. Av Blekinges kommuner placerar Karlskrona sig bäst och kommer även på 18:e plats i hela landet, vilket är en kraftig förbättring jämfört med fjolårets 47:e plats.
– Våra placeringar de senaste åren visar att vi har ett stabilt företagsklimat och vi har även ett varierat näringsliv. Nu gäller det för oss att hålla den goda placering vi fått i år genom att fortsätta stötta företagen så mycket vi kan, säger Bengt Lingman.

Läs rapporten - Årets företagarkommun Blekinge (pdf, 612 kB)

Postadress: Östra Hamngatan 7B, 371 83 Karlskrona, organisationsnummer 212000-0829, Tfn 0455-30 30 00
Fax 0455-30 30 30, Fakturaadress: Box 79, 371 21 Karlskrona, This is an email address

Om webbplatsen - Karlskrona.se använder cookies (kakor)

Sidan uppdaterad: 2008-10-15
Länk till sidan: http://www.karlskrona.se/sv/Nyheter-startsidan/Karlskrona-utsedd-till-arets-foretagarkommun/