Logga för utskrift
  • Du är här:
  • Start
  •  / Karin Hansson ny chef för TelecomCity

Karin Hansson ny chef för TelecomCity

Publicerad 12 juli 2013 09:02 | Uppdaterad 12 juli 2013 10:12
Nu är det klart att Karin Hansson från Stockholm blir ny chef för TelecomCity. Karin är idag affärskonsult och driver det egna företaget KIH Consulting AB. Hennes huvuduppdrag på det nya jobbet blir att etablera, utveckla och marknadsföra TelecomCity Science Park.

Av 46 sökande till tjänsten som chef för TelecomCity föll valet på Karin Hansson som har en lång erfarenhet av att driva större projekt, exportfrämjande arbete och affärsutveckling. Hon har också erfarenhet från telekombranschen. Karin Hansson börjar på det nya jobbet i mitten av oktober.
Karin Hansson

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

-Karins starka driv i kombination med hennes goda förståelse för internationella affärstrukturer och erfarenhet från olika nätverk gör henne till en utmärkt chef för TelecomCity. Hon kommer också att fungera bra som processledare för utvecklingen av Science Park, säger Lottie Dahl Ryde som är VD för AB Karlskrona Moderbolag.

TelecomCity är ett affärsnätverk med ett 50-tal medlemmar och partners med fokus på tillväxt. Efter 20 år är nu målet att utveckla verksamheten till en Science Park som är ett samarbete mellan högskola, näringsliv och offentlig sektor.

TelecomCity Science Park ska bli en innovationsmiljö och mötesplats med professionella affärsnätverk. En viktig uppgift, för Karin Hansson som ny chef, blir att bredda verksamheten så att många fler branscher blir representerade. Som ett första steg flyttar TelecomCity, tillsammans med andra aktörer, in i gemensamma lokaler på Campus Gräsvik under hösten.

Postadress: Östra Hamngatan 7B, 371 83 Karlskrona, organisationsnummer 212000-0829, Tfn 0455-30 30 00
Fax 0455-30 30 30, Fakturaadress: Box 79, 371 21 Karlskrona, This is an email address

Om webbplatsen - Karlskrona.se använder cookies (kakor)

Sidan uppdaterad: 2013-08-20
Länk till sidan: http://www.karlskrona.se/sv/Nyheter-startsidan/Karin-Hansson-ny-chef-for-TelecomCity/