• Du är här:
 • Start
 • Under våren 2015 ingår ditt/dina barns skola i Skolinspektionens regelbundna tillsyn. Alla barn och ungdomar har rätt till en god utbildning i en trygg miljö. Skolinspektionen är en statlig tillsynsmyndighet med uppgift att kontrollera så att alla skolor lever upp till dessa krav.

  Du som vårdnadshavare till barn i förskoleklass eller grundskola har möjlighet att delge dina synpunkter om skolan via Skolenkäten. Skolenkäten besvaras via webben och tar cirka tio minuter att besvara. Har du flera barn i den aktuella skolan besvarar du enkäten en gång per barn. Syftet med Skolenkäten är att ge Skolinspektionen ytterligare underlag för att kunna göra välgrundade bedömningar och beslut.

  För vidare information och till skolenkätens länk tryck här...

   

 • Rödeby skola F-9, möjligheternas skola med en stor idrottsanläggning som gynnar idrott och hälsa

   

 • Rödebyskolan är en F-9 skola som ligger centralt i Rödeby med närhet till natur, bad och idrottshall.
  Vi har den stora skolans möjligheter, den lilla skolans trygghet och omtanke genom att skolan är uppdelad i ett antal små enheter under samma tak.
  Fritidshemmen erbjuder varierande aktiviteter som stimulerar barnen till en aktiv fritid och god kamratskap.Vi arbetar för att alla elever/barn ska få och känna trygghet, glädje, gemenskap samt goda kunskaper som förbereder eleverna för vidare studier.

   

 • Edwise är Karlskrona kommuns  skolportal för grundskolorna.

  För att kunna logga in på Edwise krävs E-legitimation. det är också en engångsprocess att genomföra vissa procedurer innan du kommer fram om du inte har en E-legitimation. För att gå vidare klicka på länken , se EDwise loggan längst upp i högra hörnet på startsidan. Här kommer du vidare till inloggningen. Edwise har 5 funktioner som är viktiga för dig som vårdnadshavare se nedan...

  1. Elevdokumentation
  2. Frånvaro
  3. Kalender
  4. Informationskanal
  5. Samarbetsytorna/ RUM

   


   

 • Informationskväll om Rödebyskolans internationella projekt tisdagen 7 oktober kl:18.30-19.30

  Läs vidare här ominformationskvällen

  Rödebyskolan har haft internationella kontakter sen några år tillbaka, i olika projekt bl.a Commenius. Man har då haft vänskolor i olika land runt om i Europa, men nu har man rest längre bort. Rödebyskolan har inlett ett samarbete med en skola i Banareng som ligger i Sydafrika. 

  Rödebyskolan vill gärna dela med sig av detta till alla våra invånare som finns i denna kommun, det kommer vara jättespännande att lyssna på och vår egen Johan Eggers som driver det här projektet skulle bli jätteglad om han får dela med sig av alla kunskaper och erfarenheter.

 •  
 •  

Rödeby skolområde, Besöksadress: Rödebyvägen 42 C, 370 30 Rödeby, Tfn: 0455-30 38 81 This is an email address

Sidan uppdaterad: 2008-12-09
Länk till sidan: http://www.karlskrona.se/sv/Grundskolor/Rodebyskolan/