Logga för utskrift

Exempel på lokal och utrustning



Nedan hittar Ni exempel på lokalkrav och utrustning för olika typer av verksamheter. Observera att detta är exempel och att kraven variera beroende på verksamhetens omfattning och art. Listorna kan användas för att checka av om behov finns för viss utrustning och vissa lokalutrymmen.

Bageri/Konditori och brödbutik.pdf

Gatukök.pdf

Glasskiosk.pdf

Grill, ugnslagade rätter.pdf

Kafé.pdf

Konfektyrbutik.pdf

Korvkiosk.pdf

Lager.pdf

Leveranskök och catering.pdf

Livsmedelsbutik med manuell försäljning.pdf

Livsmedelsbutik.pdf

Mottagnings-, serveringskök och festvåning.pdf

Pizzeria.pdf

Restaurang.pdf

Småskalig tillverkning av livsmedel.pdf

Smörgås- och salladsbutik.pdf
 

Postadress: Östra Hamngatan 7B, 371 83 Karlskrona, organisationsnummer 212000-0829, Tfn 0455-30 30 00
Fax 0455-30 30 30, Fakturaadress: Box 79, 371 21 Karlskrona, This is an email address

Om webbplatsen - Karlskrona.se använder cookies (kakor)

Sidan uppdaterad: 2014-05-16
Länk till sidan: http://www.karlskrona.se/sv/Bostad--miljo/Miljo/Livsmedel/Lokalkrav/