Logga för utskrift

Indienprojektet på BTH - TelecomCity till Indien

Inom ramen för Blekinge Tekniska Högskolas Indienprojekt Blekinge i Indien - Indien i Blekinge kommer TelecomCity den 3-5 december 2009 delta i telekommässan India Telecom i New Delhi, Indien. Samtidigt visas Indienprojektet upp.

Indienprojektet drivs av Blekinge Tekniska Högskola. Syftet är att förstärka och utveckla forskningssamarbete, affärer samt utbildningsutbyte mellan Blekinge och Indien. India Telecom ses av många som ett av de viktigaste eventen för myndigheter och företag som vill skapa kontakter och utveckla affärer inom telekom i Indien, men även i andra delar av världen.

-   Vi ser TelecomCitys medverkan vid India Telecom som oerhört positivt, berättar Eva-Lisa Ahnström, projektledare för Indienprojektet på Blekinge Tekniska Högskola. Förutom marknadsföring av de möjligheter som TelecomCity och Blekinge kan erbjuda, räknar vi med ett antal så kallade match-making-möten som kan generera nya och fortsatta affärer. Dessutom är mässan ett utmärkt tillfälle att marknadsföra Blekinge som samarbetspartner med Indien.

TelecomCity kommer att delta i svenska Exportrådets paviljong tillsammans med bland andra Ericsson, Nolato, OSM Global, Synapse, Tieto, Polystar, Teleopti, Roxtec, Sapa, Invest in Sweden Agency.

-   India Telecom är ett fantastiskt tillfälle att möta alla viktiga telekomaktörer på den indiska marknaden, säger Sven Svensson på TelecomCity som kommer att representera TelecomCity och Indienprojektet på India Telecom. Med tanke på att 10 miljoner nya mobilabonnemang tecknas i Indien varje månad, finns här en enorm potential för TelecomCity-företagen. Vi är mycket glada över att få möjligheten att medverka.

Några dagar innan India Telecom äger rum, arrangerar Indienprojektet även ett kostnadsfritt seminarium på hemmaplan kring utvecklings- och affärsmöjligheter i Indien. Seminariet äger rum tisdagen den 24 november mellan kl. 12 -15.30 i Ronneby.  Bland talarna återfinns bland annat Fredrik Hansson, VD Roxtec, Stig Victorin, Sweden-India Business Council, samt Anders Nilsson, chef för BTH Innovation.

För ytterligare information, kontakta Eva-Lisa Ahnström på tel. 0709-728720 eller This is an email address. Se även www.bth.se/indienprojektet.

Postadress: Östra Hamngatan 7B, 371 83 Karlskrona, organisationsnummer 212000-0829, Tfn 0455-30 30 00
Fax 0455-30 30 30, Fakturaadress: Box 79, 371 21 Karlskrona, This is an email address

Om webbplatsen - Karlskrona.se använder cookies (kakor)

Sidan uppdaterad: 2009-11-20
Länk till sidan: http://www.karlskrona.se/sv/Arbete--Foretag/naringslivsnyheter/Indienprojektet-pa-BTH---TelecomCity-till-Indien/