Logga för utskrift

”ESS/MAX IV som tillväxtmotor för näringslivet”

Information till företag i Skåne och Blekinge som visat intresse för projektet ”ESS och MAX IV som tillväxtmotor för näringslivet”

 
Projektet ”ESS/MAX IV som tillväxtmotor för näringslivet” avslutades formellt vid årsskiftet 2012-2013. Under två års tid fick vi möjlighet att fördjupa oss i vad som krävs för att företag i regionen ska kunna ta del av forskningsanläggningarnas etableringar. Mycket enkelt kan man säga att det behövs:
- lättillgänglig information
- möjlighet till kompetensutveckling
- bra mötesplatser

Lyckligtvis kan vi ta med oss erfarenheterna och även fortsättningsvis informera dig som företagare i regionen om affärsmöjligheter runt ESS, MAX IV och även vid andra forskningsanläggningar i Europa. Region Skåne driver frågan vidare efter projektet tillsammans med kommuner och hoppas kunna bidra till att öka möjligheterna för dig som företagare att se etableringarna som en tillväxtmotor och möjlighet till affärer.
 
Så håll utkik efter seminarier och kompetensutvecklingsinsatser framöver!

Från den 1 april är Therése Friman, Näringsliv Skåne, ansvarig för arbetet och Therése når du då på This is an email address. Fram tills dess kan du kontakta mig Maria Grynge, This is an email address om du har frågor.

Läs vidare om möjligheter att etablera en kontakt med ESS!
Med vänlig hälsning
Maria Grynge
 

 

Postadress: Östra Hamngatan 7B, 371 83 Karlskrona, organisationsnummer 212000-0829, Tfn 0455-30 30 00
Fax 0455-30 30 30, Fakturaadress: Box 79, 371 21 Karlskrona, This is an email address

Om webbplatsen - Karlskrona.se använder cookies (kakor)

Sidan uppdaterad: 2013-02-22
Länk till sidan: http://www.karlskrona.se/sv/Arbete--Foretag/naringslivsnyheter/ESSMAX-IV-som-tillvaxtmotor-for-naringslivet/