Logga för utskrift

Näringslivs- och arbetsmarknadsnyheter

 • 23 september 2016

  Näringsrik morgon – frukostmöte för företagare den 5 oktober

  Nu är det dags för nytt frukostmöte för företagare. Förutom frukostmacka och kaffe bjuds det på blandad information från både näringslivet och Karlskrona kommun. Denna gång handlar det om näringslivsstrategi, rekrytering, investeringar och praktik.

 • 22 september 2016

  Finns det strandområden som är mindre värda att skydda än andra?

  Karlskrona kommun har undersökt hur lättnader i strandskyddet kring sjöarna kan bidra till utveckling av landsbygden. På torsdag 29 september presenteras resultaten i Allhallen i Holmsjö.

 • 16 september 2016

  Krögarträff den 27 september

  Nu är det dags för höstens träff för alla krögare i Karlskrona kommun. Ni får bland annat veta senaste nytt om utvecklingen av nya självservicetjänster och kan passa på att nätverka med kollegor från branschen.

 • 12 september 2016

  Inspirationsföreläsning för dig som vill starta och driva eget företag

  Har dina idéer vuxit sig för stora för skrivbordslådan? Passa då på att gå på föreläsningen ”Gör rätt misstag” med entreprenören Mats Ingelborn och få tips och inspiration om att starta och driva eget företag.

 • 8 september 2016

  Utbildning i ansvarsfull alkoholservering

  Den 11:e och 18:e oktober ordnas nästa utbildning kring ansvarsfull alkoholservering. Utbildningen riktar sig till all personal inom krogbranschen. Sista anmälningsdag är 4 oktober.

 • 30 juni 2016

  90 butiker och handelsföretag får utbildning

  Karlskrona kommun satsar tillsammans med kommunerna och city/handelsföreningarna i Blekinge på utbildning för butiker och handelsföretag i länet. Europeiska Socialfonden ESF ger projektmedel för kompetensutveckling av 90 företag inom Blekingehandeln.

 • 13 juni 2016

  Enklare att söka och hantera serveringstillstånd på webben

  Nu kan hela hanteringen av serveringstillstånd skötas direkt på webben. Krögare och andra kan söka serveringstillstånd, göra ändringar i befintliga tillstånd och uppdatera serveringsansvarig personal direkt på karlskrona.se.

 • 23 maj 2016

  Inspirations- och after work-träff den 2 juni

  Vi utökar nu vårt koncept med att skapa fler mötesplatser och bjuder in näringslivet, entreprenörer och intressenter att träffas under lättsamma former den 2 juni.

 • 23 maj 2016

  Informationsträffar - om att ta tillvara på nyanländas kompetens på bästa sätt

  Länsstyrelsen, Region Blekinge, Migrationsverket, Arbetsförmedlingen och kommunernas näringslivsenheter Blekinges näringsliv bjuder nu in till gemensamma informationsträffar för företag. Målet med kraftsamlingen är tydligt, att bättre kunna ta tillvara på all den komptens som finns hos nyanlända i Blekinge.

 • 20 maj 2016

  Välkommen till företagsträff för sociala företag

  Karlskrona kommuns anordnar nu en ny företagsträff. Det är kommunens arbetsmarknads- och näringslivsavdelning som i ett samarbete arrangerar en träff för sociala företag. Syftet är att skapa en mötesplats, erfarenhetsutbyte och ett forum för aktuella frågor.

Postadress: Östra Hamngatan 7B, 371 83 Karlskrona, organisationsnummer 212000-0829, Tfn 0455-30 30 00
Fax 0455-30 30 30, Fakturaadress: Box 79, 371 21 Karlskrona, This is an email address

Om webbplatsen - Karlskrona.se använder cookies (kakor)

Sidan uppdaterad: 2009-09-08
Länk till sidan: http://www.karlskrona.se/sv/Arbete--Foretag/naringslivsnyheter/